Dienstverlening

Website laten maken

In plaats van zelf een website proberen te realiseren kunt u dat ook uitbesteden aan een expert. Dat brengt een hoop voordelen met zich mee waardoor u niet uw kostbare tijd hoeft te verspillen aan iets wat waarschijnlijk niet uw vakgebied is. Wij zijn UpMotionICT en gevestigd in Lelystad. Vanaf deze locatie voorzien wij al onze klanten van onze dienstverlening door héél Nederland.

Uw eigen website beheren

Wij leveren al onze websites af met een eenvoudig CMS-pakket (Content Management Systeem). Met zo'n CMS pakket kunt bijvoorbeeld pagina's aanpassen, gebruikers toevoegen, het menu van uw website wijzigen en nog veel meer. Het onderhouden van uw website is hierdoor eenvoudiger dan ooit. Wij werken o.a. met Joomla CMS, WordPress en OpenCart (voor webshops).

Onze aanpak

1. Kennismakingsgesprek

Het begint allemaal met een kennismaking, wie zijn wij en wie bent u? Dit is gratis en vrijblijvend. We bespreken in grote lijnen uw wensen voor de nieuwe website en geven advies op maat. Op basis van het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte welke u rustig nog eens door kunt nemen.

2. Afspraken bevestigen

Wanneer u de offerte in goede orde heeft ontvangen en binnen de vervaltermijn (1 maand) accepteert zijn de gemaakte afspraken bevestigd.

3. De eerste versie

Wanneer u voor een website op maat (maatwerk) heeft gekozen maken wij voor u een ontwerp op basis van uw wensen. Heeft u geen voorkeur voor een website op maat, dan werken wij uitsluitend met templates welke op uw wensen aansluit. Hierna passen wij het gekozen template of de website op maat aan met de gewenste functionaliteiten. Op basis hiervan word de vormgeving goedgekeurd of bijgestuurd door de opdrachtgever.

4. Finaliseren van de bouw

De website is bijna gebruiksklaar, maar voordat we daar zijn wordt er eerst overlegd met de klant of de website voldoet aan de verwachting. In deze fase worden de puntjes op de i gezet.

5. Testen

Voordat de nieuwe website online gaat, moet deze natuurlijk goed getest worden. Werkt deze zoals verwacht? Ziet de website er in de verschillende browsers (zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome) hetzelfde uit? En wat als er ongeldige data ingevoerd wordt in formulieren, hoe reageert de site dan? Aan alles wordt gedacht.

6. Acceptatie opdrachtgever

Na het uitgebreid testen van de website komt 1 van de belangrijkste vragen om de hoek kijken. Wat vind de opdrachtgever van het eindresultaat? Voldoet deze aan alle eisen?

7. Oplevering

Hierna volgt de oplevering van de website. De website is vanaf dat moment 'Live' en wereldwijd toegankelijk. De oplevering gebeurt op een webhost + bijbehorende domeinnaam. Hierin zijn 3 mogelijkheden:

  1. U heeft reeds een webhost + domeinnaam
  2. U vraagt zelf een webhost + domeinnaam aan
  3. Wij regelen voor u een webhost + domeinnaam*

*Wij bieden standaard webhosting en één .nl-domeinnaam aan bij al onze pakketten. Indien u hier geen gebruik van wilt maken bieden wij u een eenmalige korting van 10% op het totaalbedrag.

UpMotionICT maakt gebruik van cookies. In verband met de privacy wetgeving (AVG) zijn wij verplicht u te vragen of u ons toestaat om deze cookies te plaatsen.